Liga Campionilor

VIDEO BBC on air! » Cristiano Ronaldo, Gareth Bale şi Karim Benzema au făcut show cu Schalke 04, scor 6-1

Ronaldo sare peste Howedes într-o cursă de obstacole. Cristiano şi Real au mai învins o dată cu 6-1 în deplasare în acest sezon: cu Galata, pe 17 septembrie // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Real are 32 de meciuri la rînd cu cel puţin un gol marcat, record absolut în Ligă. Iar Ronaldo are 32 de reuşite în ultimele sale 25 de partide în Champions.

Erau circumspecţi spaniolii cînd s-au îmbarcat spre Gelsenkirchen. "Real n-a mai cîştigat pe pămînt german din 2000, are o singură victorie în 25 de deplasări", observa cu o uşoară nelinişte Marca. Dar ibericii n-aveau de ce să se teamă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Portocaliii de vis
Cînd ai o asemenea echipă, cu prestidigitatorii Ronaldo şi Bale ameţindu-şi rivalii cu atîtea trucuri, poţi visa la Decima, a 10-a Ligă a Campionilor blanca, nu te gîndeşti că ţi-e greu să cîştigi în faţa lui Schalke. Şi dacă Benzema e în formă, atunci chiar show-ul BBC e de mare calitate. Iar în portocaliu, seamănă cu Olanda lui Van Basten şi Gullit.

Ronaldo pedalează printre albaştrii sedaţi
Aseară, fiecare fază a fost un spectacol, o întrecere între Benzema, Bale şi Cristiano. Ultimul, întors pe gazon după 15 zile de pauză (a fost suspendat 3 etape în Primera), ar fi vrut să marcheze numai el. A şi înscris de două ori - o dată l-a adormit pe săracul Matip tot pedalînd pe "bicicletă", în minutul 52 - şi a ratat încă trei-patru ocazii mari, singur cu portarul.

Bale l-a avut victimă pe Santana, legîndu-i picioarele stoperului la primul său gol. Iar Benzema a stat mereu la pîndă, gata să devoreze orice ocazie.
Huntelaar, execuţia serii

La 0-6, şi-a amintit şi Huntelaar că e fotbalist. Şi a marcat cel mai frumos gol al serii, un voleu pe care Casillas doar l-a privit cu admiraţie. Dar "sferturile" sînt ale Madridului.

11 goluri are Cristiano în acest sezon, fiind golgeterul CL, urmat de Ibrahimovici (10); Ronaldo are 61 de reuşite în total (98 de meciuri)

26 de goluri a marcat Real în acest sezon de Ligă, cea mai prolifică echipă din Ligă

23 de reuşite are Benzema la Real în Champions League, al 3-lea golgeter madrilen după Raul şi CR7

SCHALKE - REAL MADRID 1-6
(Huntelaar 90+1 - Benzema 13, 57, Bale 21, 69, Ronaldo 52, 90)

SCHALKE: Fahrmann - Howedes, Matip, Santana, Kolasinac (76 Fuchs) - K.P. Boateng (59 Goretzka), Neustadter - Farfan (72 Obasi), Meyer, Draxler - Huntelaar. Antrenor: J. Keller

REAL: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrici, Xabi Alonso (73 Illaramendi), Di Maria (68 Isco) - Bale (80 Jese), Benzema, Ronaldo. Antrenor: C. Ancelotti

A arbitrat Howard Webb (Anglia)
Returul se joacă pe 18 martie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.