Liga 1

Paul Papp audiat de procurorii DIICOT în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 27 februarie 2014

Fotbalistul Paul Papp a fost citat ieri în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, instrumentat de procurorii DIICOT. Fostul jucător al FC Vaslui neagă faptul că ar fi fost la procurorii de la Crimă Organizată, susţinînd că a fost prezent la Vaslui pentru a-şi vizita nişte prieteni.

Fostul fobalist al FC Vaslui, Paul Papp, actaulmente jucător la Astra Giugiu, a fost prezent ieri la amiază la Biroului Teritorial Vaslui al Direcţiei de de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), ca martor în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Fotbalistul, însoţit de un avocat din Giurgiu, nu a zăbovit mult în biroul procurorului DIICOT, urmând să să se prezinte într-o altă zi pentru a da declaraţii. Contactat telefonic, Paul Papp a negat că ar fi fost la DIICOT, susţinînd că de fapt ieri a fost prezent la Vaslui pentru a vizita un prieten poliţist. „Vă rog frumos să nu daţi nici o ştire pentru că eu am fost la Vaslui cu alte lucruri. Eram în trecere şi am fost să îmi salut nişte prieteni. Iar unul dintre ei este poliţist”, a declarat Paul Papp.

Pe 23 ianuarie, Viorel Rusu, din Vaslui, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de trafic de persoane şi trafic de minore. Potrivit anchetatorilor, individul a racolat mai multe tinere din judeţ, obligîndu-le să practice prostituţia şi însuşindu-şi importante sume de bani din exploatarea lor sexuală. Printre clienţii prostituatelor, plasate de proxenetul vasluian, s-au numărat mai mulţi fotbalişti de la FC Vaslui. O parte dintre aceştia încă mai activează în cadrul clubului, alţii fiind transferaţi la alte echipe.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.