Liga 1

VIDEO Astra e lemn! » Trupa giurgiuveană a pierdut cu U Cluj, 0-1, şi se îndepărtează de Steaua

Bucșa (dreapta) și colegii săi au reușit prima surpriză din Liga 1 în 2014

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa din Giurgiu se scoate singură din lupta pentru titlu: a pierdut la Cluj în faţa lui Lemnaru şi pare mai slabă decît în 2013.

Lupta pentru titlu a durat cît a jucat Steaua amicalele din Spania. Impresia de slăbiciune a campioanei e aruncată la gunoi de contracandidatele ei. Teoretic, Petrolul şi Astra au puncte de recuperat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Practic, ele se împiedică oricînd au ocazia. "Lupii" s-au blocat la Braşov, 1-1, Astra a eşuat la Cluj. Un 0-1 dezastruos pentru o formaţie cu doi internaţionali pe banca de rezerve, Silviu Lung şi Găman.

U a marcat ca urmare a unei gafe a stoperilor de la Giurgiu, mai ales a lui Ben Youssef, şi graţie instinctului lui Lemnaru, atacantul pe care Dinamo l-a ţinut la "satelit" de mai avea un pic şi îşi consuma cariera în ligile inferioare. Lemnaru a preluat excelent o pasă a lui Kovacs şi a tras perfect.

Astra a dominat după golul primit numai pentru că "şepcile roşii" au ţinut să joace pe contraatac. Nu a existat nici o ocazie foarte bună a echipei lui Isăilă.

Doar o ocazie pentru Balaj să-l elimine pe Enache, înaintea pauzei, dar arbitrul l-a iertat pe jucătorul giurgiuvenilor de al doilea "galben" în minutul 42. Pînă la urmă, asta n-a schimbat nimic. U, victima Stelei, e egala Astrei. Şi concurenţa pentru titlu se diluează.

"Îmi pare rău că m-am lăsat convins de Dinu Gheorghe că Isăilă e antrenor. O echipă bună se face cu un tehnician de calitate. Nu mai sperăm la titlu!" (Ioan Niculae, antrenor Astra)

"Noi am fost foarte naivi la golul lor, nu ne-au surprins cu nimic. În plus, am suferit mult la finalizare, am ratat trei ocazii imense" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Nu ne-am propus să cîştigăm campionatul, nu va fi o tragedie dacă nu o facem. Dar nu ne dăm încă bătuţi" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Jucătorii mei au avut o atitudine fantastică, au învins o echipă incredibilă. Le mulţumesc suporterilor, au venit în număr mare şi s-au comportat exemplar" (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.