Stranieri

Joe Hart îl laudă pe Costel Pantilimon: "A apărat foarte bine" » Românul e favorit să fie titular în finala Cupei Ligii Angliei

Pantilimon și Joe Hart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără gol primit în cele 360 de minute jucate în Cupa Ligii Angliei, Costel Pantilimon e favorit să apere poarta lui Man. City şi mîine, în finala cu Sunderland (16:00, DigiSport 1).

Titularul Hart a admis într-un interviu acordat BBC că "trebuie să fii destul de bărbat ca să accepţi deciziile managerului cînd acestea sînt împotriva ta. Costel a apărat în majoritatea meciurilor şi a făcut-o foarte bine. Oricare dintre noi va fi în poartă va da totul pentru victorie".

Pellegrini, două meciuri în tribună!
Forul continental l-a suspendat două partide pe managerul lui Man. City, Manuel Pellegrini (foto), pentru declaraţiile făcute la finele primei manşe a "optimii" din Ligă cu Barcelona (0-2).

Tehnicianul chilian a contestat atunci arbitrajul lui Jonas Eriksson: "La un meci de o asemenea importanţă nu ştiu dacă UEFA a făcut bine delegînd un suedez. Există campionate mai importante în Europa decît cel din Suedia. Un arbitru mai experimentat era cel mai potrivit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.