Liga 1

Claudiu Keşeru exultă după reuşita cu Dinamo: "Golul în Derby e cel mai important!"

Keșeru s-a integrat mai greu în angrenajul roș-albaștrilor

Articol de Andrei Crăiţoiu   —  duminică, 02 martie 2014

Keşeru a păstrat un punct în Ghencea, după ce-a reuşit să egaleze cu un şut superb, din întoarcere.

- Claudiu, felicitări pentru gol. Cum a fost?

- Un meci foarte tensionat, jucat într-o atmosferă senzaţională. Mi se făcuse pielea de găină, chiar de la întîlnirea cu fanii înaintea partidei... Era foarte important să nu pierdem în faţa lui Dinamo, victoria ar fi fost importantă pentru noi, dar mai ales pentru suporteri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Adversarii v-au surprins?

- Dinamo a jucat excelent, chiar pot spune că ne-a surprins puţin. Urmează alte două confruntări în semifinalele Cupei, sperăm să ne revanşăm acolo.


- E mai greu la Steaua decît în Ligue 1?

- Eu ştiam de la început, cînd am acceptat oferta Stelei, că o să-mi fie foarte greu. Aveam de pus la punct forma mea fizică, acum am început să reintru în joc. Important e că mă simt bine la acest club, că toată lumea e alături de mine. Mă bucur că am spart gheaţa, mai ales într-o întîlnire de o asemenea importanţă.

- Cum vezi lupta pentru titlu în acest moment?

- Astra şi Petrolul au pierdut şi ele puncte, dar războiul nu s-a încheiat, abia acum începe cu adevărat. Mai sînt multe etape de disputat, multe puncte puse în joc, cred că nici una dintre formaţii nu va ceda uşor în următoarele săptămîni.

"Derby de România este mult mai intens decît meciurile tari din campionatul Franţei. Mi s-a părut peste Nantes - Rennes care fusese cel mai frumos trăit de mine" (Claudiu Keşeru, mijlocaş Steaua)

"Dinamo a pierdut două puncte mari, iar Steaua a prins o zi proastă. Nu înţeleg schimbarea lui Ţucudean! Thomas e un artist, e jucător de circ, nu de fotbal. N-am înţeles această schimbare şi nici că Grigore n-a mai rezistat patru minute aşa, cu crampe" (Ioan Becali, agent FIFA)


"Rezultatul nu e echitabil, ar fi trebuit sa cîştige Dinamo. Prea o luaseră razna cei de la Steaua cu declaraţiile, şi jucătorii şi conducătorii. Parcă erau cîştigători din oficiu!" (Dumitru Dragomir, ex-preşedinte LPF)

"Asta înseamnă să ai atitudine. Niciodată nu am văzut Steaua atît de slabă în ultimii 2-3 ani, dar pe fondul jocului bun al lui Dinamo, Steaua nu a existat!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.