Stranieri

Suporterii lui VfB Stuttgart au început să îl critice pe internaţionalul român: ”Maxim talent, minim randament”

Deși are 4 goluri și 10 pase decisive în acest campionat, Maxim întîrzie să se impună la Stuttgart // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul lui VfB a dat cu piciorul şansei de a evita al optulea eşec la rînd în Bundesliga şi e criticat şi de fanii şvabilor: ”Degeaba are atîta talent dacă joacă doar pentru el”.

Maxim s-a abonat la nota 5 şi continuă picajul liber cu Stuttgart către coada clasamentului Bundesligii. Şvabii ezită să schimbe antrenorul după al optulea eşec consecutiv, la care a contribuit decisiv şi Alex, şi sînt tot mai preocupaţi de randamentul slab al românului.

Dincolo de assistul dat duminică lui Harnik pentru deschiderea scorului la 1-2 cu Frankfurt, Maxim a dezamăgit şi şi-a atras iarăşi criticile presei.

"Este cazul ca VfB să-şi facă griji în privinţa românului mai presus decît să-l dea afară pe Schneider. Maxim a irosit ocazia imensă de a face 2-0 şi a închide jocul", a scris Stuttgarter Zeitung. Şi portarul lui Eintracht, Trapp, îi e recunoscător: "Trebuie să-i mulţumesc că m-a iertat! Marca şi ne-ar fi omorît".

Şi fanii l-au luat în colimator. "Maxim este unul dintre jucătorii dotaţi cu mult talent, pe care şi-l foloseşte însă la minimum. Pentru că nu-şi ajută echipa, ci joacă mai ales pentru el, iar aportul său defensiv este inexistent. Se pare că n-a învăţat nimic din săptămînile în care Labbadia l-a ţinut pe bancă. Chiar dacă ratarea lui a fost grotescă, nu e singurul vinovat pentru dezastrul lui Stuttgart", l-a acuzat Andrea Stark.

5 este nota primită de Maxim (slab) în cotidianul Bild pentru evoluţia de la Frankfurt, cea mai mică de la Stuttgart alături de Sakai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.