Liga 1

Fraţii Becali s-au pregătit din timp pentru arest » Agentul surpriză pe mîna căruia ar putea rămîne vedetele fotbalului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giovanni şi Victor Becali au luat în calcul posibilitatea de a fi condamnaţi în Dosarul Transferurilor încă de la începutul anului.


Astfel, cei doi impresari s-au pregătit din timp şi ştiu deja pe cine vor numi în fruntea firmei de impresariat. Este vorba de fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu. "Nu are tupeul şi obrăznicia mea, dar îl aştept la noi la firmă. Îl aştept să conducă după ce ne bagă ăştia la puşcărie", spunea Giovanni Becali la începutul anului.

Cristi Chivu s-a operat luna trecută pentru a patra oară la degetul piciorului drept. Şansele ca el să mai joace fotbal după perioada de recuperare sînt însă minime, fundaşul urmînd să se retragă, cel mai probabil, în vară, atunci cînd îi va expira contractul cu Inter Milano.

În cazul în care va accepta să preia firma fraţilor Becali, Chivu va deveni impresarul celor mai bine cotaţi jucători din fotbalul românesc.

Cei mai importanţi jucători impresariaţi de fraţii Becali:
Vlad Chiricheş (Tottenham)
Ştefan Radu (Lazio)
Bogdan Stancu (Genclerbirligi)
Alexandru Chipciu (Steaua)
Cristi Bălgrădean (Dinamo)
Cristi Tănase (Steaua)
Florin Gardoş (Steaua)
Raul Rusescu (Braga)
Mihai Pintilii (Steaua)
Gabi Iancu (Steaua)
Ianis Zicu (Petrolul)
Dorin Rotariu (Dinamo)
Mirel Rădoi (Al Ain)
Steliano Filip (Dinamo)
Cosmin Matei (Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.