Nationala

"Să vină DNA-ul! » "Meci" între Mircea Sandu şi Adrian Mititelu la FRF: "Mă înnebuneşti! Ce-o face nevastă-ta cu tine?" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 martie 2014

Adrian Mititelu a avut un schimb de replici cu Mircea Sandu.

În şedinţa Adunării Generale, finanţatorul Ştiinţei a contestat afilierea celuilalt club din Craiova.

"Nu există nici o decizie a Comitetului Executiv de afiliere provizorie a CS Universitatea Craiova. Afilierea e abuzivă şi ilegală pentru că acest club a intrat abuziv în Liga a 2-a. Faceţi o mare greşeală. Măcar ultima Adunare Generală să fie democratică. Va costa mult Federaţia. Aţi mai făcut o greşeală acum un an de zile, nu faceţi încă una acum", a spus Mititelu.

Mircea Sandu i-a replicat: "Haideţi să terminăm cu ameninţările. Domnule Mititelu, dacă îi ameninţaţi pe membrii adunării sau îi intimidaţi vă voi da afară din sală. Am să cer să fiţi expulzat din sală la acest punct. Iar ne facem de rîs? Nu eşti sănătos la cap? Hai, Mititelu, că mă înnebuneşti, 'Sit down, please'. Ce o face nevastă-ta cu tine? Dacă e ilegal, o să vină DNA-ul şi-o să ne lege".

S-a apucat de numărat
Enervat că unii dintre membrii afiliaţi nu ştiau cum să voteze în privinţa dezafilierilor, Mircea Sandu s-a ridicat în picioare: "Număr eu cu degetul pe fiecare".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.