Nationala

Rău de Bucureşti » Cum s-a descurcat Lionel Messi pe Naţional Arena

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Messi n-a fost deloc în apele lui ieri. A alergat puţin, mai mult s-a plimbat pe teren, chiar i s-a făcut rău!


Nu era decît minutul 5, cînd s-a oprit la centrul terenului şi a vomitat, de mai multe ori! Pînă atunci nu atinsese mingea decît de două ori, executînd o lovitură liberă din poziţie bună în zid. Chiar şi aşa a găsit o pasă magică tăind în diagonală defensiva noastră, creînd contraatacul la care Tătăruşanu s-a opus golului în faţa lui Higuain. După un sfert de ceas, în care se vedea clar că suferă, îşi sufla des nasul, a mers la margine să ceară o gură de apă.

Sclipiri rare
Cvadruplul Balon de Aur a greşit pase simple, a fost deposedat uneori facil. La fazele noastre fixe patrula în cercul de la centrul terenului, curăţîndu-şi crampoanele de noroi.

Sclipirile sale geniale au fost mult mai rare ca de obicei, dar cînd a inventat ceva s-a instalat panica în careul tricolorilor.

Assistul la Higuain l-a pus pe vîrful lui Napoli în poziţie de gol, dar Pipita s-a împiedicat. O dată l-a pierdut pe Raţ pe dreapta, dar centrarea lui a fost fără efect. A mai avut o fază la centru, la care a smuls aplauze din tribune, fentîndu-i pe Pintilii şi Raţ, dar Tănase l-a deposedat.

13 goluri a marcat Messi în toate competiţiile de la începutul anului


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.