Nationala

Start bun de 2014 pentru "naţională:": 0-0 cu Argentina lui Messi, Aguero ori Higuain, demn de CM de la vară » Ne daţi wild-card de Mondial? :D

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorii" au fost, în multe momente, egalii starurilor sud-americane, iar Marica sau Maxim au ratat ocazii uriaşe


Să delimităm amicalul de lux de o săptămînă zbuciumată. Zilele de marţi şi miercuri au fost precum o pulpă de pui: mai întîi a fost înlăturat ciolanul, condamnarea colectivă în Dosarul Transferurilor. Apoi, a fost devorată agitaţia de la alegeri. Gustoasă precum pieliţa, dar unsuroasă şi calorigenă.

Click aici pentru FOTO de la meci!

Seara ne-a rămas bucata cea mai mare: carnea fragedă a unui meci cu Argentina, condimentată de Messi, Aguero şi ceilalţi. Şi saţietatea fotbalului de plăcere.

Gol anulat, dar celebrat
Aşa au gîndit şi "tricolorii", debutanţi pe 2014. Au ignorat ratarea lui Higuain din debutul partidei şi au surprins adversarul prin "capul" lui Marica (21). Respins cu greu de Romero, parcă prea aproape să fie adevărat!

Maxim a arătat că ocazia a fost doar un episod-pilot: mai întîi l-a ţintit pe portarul sud-american, apoi l-a şi învins. A cîntat Ciuleandra, tribunele au jubilat, însă tuşierul a indicat aut de poartă. Şi parcă n-a fost!

Sania lui Gardoş
Ne-a speriat Aguero, după ce a străpuns apărarea precum păsările din celebrul joc Angry Birds. Dar Tătăruşanu l-a blocat eroic (40)!

Identic a-nceput şi repriza secundă, însă, de data aceasta, Kun şi-a depăşit şi colegul de la City, pe Pantilimon. Intrat la pauză. Dar Gardoş a arătat că, la "naţională", diferit faţă de JO, chiar avem "sanie" funcţională. A scos mingea din faţa porţii printr-o alunecare de ultim moment!

Un "de ce" de final
L-a imitat şi Palacio (69), cu o ratare din faţa porţii. Lazăr a intrat bine, parcă arţăgos după ce a ajuns rezervă şi la club, şi la reprezentativă. În rest, o prestaţie amorţită din partea unei Argentine în care eroii din Primera, Serie A ori Premier League au părut sosiţi doar pentru a mulţumi o asistenţă prietenoasă. Totuşi, de ce ne-ar fi dat gol?


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.