CM 2014

VIDEO Copilul Mondial » Brazilienii au uimit lumea fotbalului cu atitudinea faţă de un fan, la amicalul cu Africa de Sud, 5-0

Un moment marca Selecao. Bucuria micuțului suporter e de nedescris // Foto: AFP

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Puştiul de 9 ani voia un autograf de la idolul Neymar. Dorinţa i-a fost îndeplinită, iar Selecao, marea favorită a Mondialului 2014, şi-a cîştigat noi simpatizanţi în Africa.

Cîteodată, un gest are un impact mai mare decît o acţiune publicitară de milioane de euro. Brazilienii au demonstrat-o miercuri seară, la finele amicalului cîştigat în faţa naţionalei Bafana-Bafana cu 5-0. Un demers pe cît de spontan, pe atît de emoţionant le-a adus o mulţime de noi simpatizanţi în Africa de Sud.

După fluierul final, un mic suporter african a pătruns pe teren şi s-a dus glonţ la Neymar, decis să-i "smulgă" un autograf. Stewarzii au încercat să-l blocheze, dar brazilienii au creat un zid viu în jurul lui. Iar după ce vedeta Barcelonei i-a îndeplinit dorinţa, jucătorii au ridicat mîna de om pe braţe, ca pe-un trofeu.

"Repetiţie" pentru finala Mondialului pe care-l vor găzdui la vară (12 iunie - 13 iulie)?! Aplaudat la scenă deschisă, momentul importalizat de camerele de luat vederi şi de fotoreporteri a făcut apoi înconjurul lumii.

3 goluri a marcat Neymar, miercuri, în amicalul de la Soweto. Celelalte reuşite ale brazilienilor au fost semnate de Oscar şi Fernandinho

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.