Liga 2

Ştiinţa a pierdut 0-3 cu FC Olt, dar merge în instanţă să-şi găsească dreptatea

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 07 March 2014

Relaţia amicală dintre noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, şi conducătorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a transpus în vreo facilitate pe care forul federal s-o facă Ştiinţei. Din contră!

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancţionat gruparea cu pierderea jocului cu FC Olt Slatina prin forfait, scor 0-3, şi amendă de 1.000 de lei.

Ce spune Mititelu

Aşa cum anunţase deja, cu toate că a fost un susţinător important al lui Burleanu, Mititelu va da în judecată FRF. "Contestăm decizia în faţa instanţelor de judecată. Clasamentul nu poate fi aprobat cu scorul de 0-3 în defavoarea noastră. Oricum, nu am ce să-i reproşez preşedintelui Burleanu, va mai dura destul, cred că vreo şase luni, pînă se vor reglementa lucrurile şi la comisiile FRF. Trebuie curăţenie serioasă acolo", a comentat Mititelu pentru gsp.ro.

Mîine, la meci, cu Bihorul
Altfel, partida de mîine, dintre FC Universitatea şi FC Bihor se va disputa de la ora 15:00, la Turnu Severin. Biletele costă 10 lei, iar doamnele şi domnişoarele vor avea accesul gratuit. Accesul se va face doar pe la tribuna 0, tribuna a II-a şi Peluza Sud, un sector. Formaţia condusă de Dragoş Bon a fost nevoită să se antreneze în condiţii jalnice pe durata a cîteva şedinţe de pregătire, mai ales că Ştiinţa a fost blocată de mai multe ori în mai multe oraşe din Oltenia.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.