Campionate

Pogbanii vorbesc! » Ofertă halucinantă pentru Paul Pogba: 78 de milioane de euro de la PSG!

Paul Pogba e, la 20 de ani, un fenomen de precocitate, France Football numindu-l pe noul Vieira "o rachetă pe orbită"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Curtat şi de Real şi Man. City, mijlocaşul francez e atras cu un salariu fabulos, 8 milioane de euro anual! Aproape dublu faţă de cît îi propune Juventus ca să prelungească pînă în 2018.

Pogba le-a sucit minţile granzilor Europei. Cu fiecare gol marcat, assist sau minge recuperată, cota francezului de 20 de ani mai creşte cu un milion. "Caracatiţa Paul" e ultima perlă pe care şeicii de la PSG şi-o doresc în colecţia de lux. Şi sînt gata să supraliciteze oricît ca să bată concurenţa acerbă a lui Real Madrid, Manchester City şi Chelsea, ajungînd la sume ameţitoare şi foarte greu de refuzat.

Liderul din Ligue 1 oferă 78 de milioane de euro pentru un jucător pe care Juventus l-a luat cu ZERO euro. Mijlocaşul, scăpat printre degete de Sir Alex Ferguson, este tentat de miliardarii qatarieni cu un salariu halucinant.

8 milioane de euro anual, de peste 6 ori cît cîştigă acum şi aproape dublu faţă de propunerea făcută de clubul bianconero ca să prelungească înţelegerea scadentă în 2016 cu 2 ani.

Real vrea însă un megaschimb (utopic), Pogba şi Vidal contra tripletei Di Maria, Morata şi Coentrao, plecînd de la dezvăluirile Gazzettei dello Sport legate de preferinţele antrenorilor Ancelotti şi Conte.

6 goluri, 5 pase decisive şi 8 recuperări în medie pe meci are Pogba în acest campionat la Juventus

SALARIUL ANUAL
2012: 0,6
2013: 1,2
2014: 4,5*
* Oferta primită pentru a prelungi cu Juventus pînă în 2018.

COTA DE PIAŢĂ
August 2012: 0*
Februarie 2013: 10
Septembrie 2013: 25
Ianuarie 2014: 34
* A venit liber de contract la Juve de la Man. United. Sumele sînt în milioane de euro.

"Paul e un jucător extraordinar, un patrimoniu al umanităţii. Ofertele pentru el nu ne sperie, ne fac să ne simţim mîndri" (Andrea Agnelli, preşedinte Juventus)

"Dacă vrei să fii cel mai bun, trebuie să joci la cele mai bune cluburi. Eu ţintesc să ajung între primii cinci din lume" (Paul Pogba, mijlocaş Juventus)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.