EURO 2016

Ne atacă Loţi? » Boloni l-ar putea înlocui pe Fernando Santos ca selecţioner al Greciei

Loţi Boloni a mai antrenat un an în Grecia: în 2011-2012, la PAOK Salonic // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul în vîrstă de 61 de ani, aflat la final de contract cu clubul qatarian Al Khor, îi are adversari pentru acest post pe sîrbul Jovanovici (Al Nasr) şi mexicanul Aguirre (Espanyol).

Peste două zile, Loţi Boloni împlineşte 61 de ani şi a primit deja un mic cadou. O ofertă de la Atena. În căutarea unui nou selecţioner pentru preliminariile CE 2016, după anunţata plecare a portughezului Fernando Santos, federaţia elenă se gîndeşte la antrenorul român.

"Are două mari calităţi. Prima, ştie să-şi facă echipa să joace bine şi să cîştige. A doua, simte fotbaliştii, poate vedea talentul ascuns într-un tînăr de viitor, dar foloseşte cu inteligenţă şi atuurile unui veteran", susţin surse ale forului grec.

La vară, Boloni încheie contractul cu Al Khor, în Qatar, şi ar putea semna fără griji. Dar nu e singur în cursă pentru acest post. Mai sînt două nume cunoscute: sîrbul Ivan Jovanovici, fost la Apoel Nicosia, acum la Al Nasr (Emirate), şi mexicanul Javier Aguirre, tehnicianul lui Torje la Espanyol.

Salariu pentru azil
Toţi cei 23 de jucători aflaţi în lotul "naţionalei" la barajul cîştigat în faţa României (3-1 şi 1-1) au decis să îşi doneze salariul din luna noiembrie pentru reconstruirea unui cămin de bătrîni în Lixouri, pe insula Kefalonia. Clădirea a fost distrusă de cele două cutremure din ianuarie şi februarie.

800.000 de euro ar putea cîştiga Boloni anual ca selecţioner al Greciei, acelaşi salariu ca şi la Al Khor (Qatar)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.