Campionate

VIDEO I-au curentat! » Bayern a dat cinci goluri în 17 minute la Wolfsburg şi a cîştigat cu 6-1

Muller îl driblează pe portarul Benaglio și deschide seria de 5 goluri a bavarezilor la Wolfsburg // Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

A fost a 16-a victorie consecutivă a campioanei. Record în Bundesliga! Meciul era cît pe ce să nu se joace din cauza unei pene de curent în oraş.

Bundesliga a sperat ieri o oră într-o primă înfrîngere a liderului Bayern în acest sezon. Zadarnic. Deşi pînă atunci lăsase senzaţia că poate îngenunchea campioana, era 1-1, Wolfsburg a sucombat cînd munchenezii şi-au încordat muşchii: 5 goluri în 17 minute, 6-1 scor final, şi un nou record, 16 victorii consecutive în campionat!

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Meciul era cît pe ce să nu se dispute. Patru generatoare ale uzinelor Volkswagen au "căzut" ieri dimineaţă şi aproape tot Wolfsburgul a rămas fără curent. Inclusiv stadionul. Dar amfitrionii au remediat la timp defecţiunea.

Olici s-a dat lovit
Golgeterul Wolfsburgului, Ivica Olici, 34 de ani, i-a lăsat mască pe jurnaliştii germani, cărora le-a mărturisit că e prea obosit ca să joace împotriva lui Bayern: "Am evoluat 90 de minute la «naţională» şi mă resimt. Prefer să stau pe bancă". Şi a stat. Tot meciul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.