Stranieri

VIDEO Restart Maxim! » ”Tricolorul” lui Stuttgart a marcat după patru luni şi jumătate în Stuttgart - Braunschweig 2-2

Un gol izbăvitor. Maxim (în alb) reia din apropiere pentru 1-1 // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reuşita românului, de 1-1, a dat semnalul revenirii şvabilor. Dar pentru o primă victorie după 8 eşecuri consecutive n-a fost de ajuns.

Sentimente amestecate, ieri, pentru Alexandru Maxim, la finalul meciului cu Braunschweig. El cu un gol şi o pasă decisivă în cont, VfB Stuttgart din nou fără victorie: numai 2-2, după 8 eşecuri consecutive!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Tricolorul" era sub o presiune fantastică la ora meciului. Duminica trecută, la Frankfurt, irosise ocazia lui 2-0 şi VfB sfîrşise învinsă cu 2-1, fiind declarat apoi cel mai slab jucător al etapei! Dar întîlnirea cu Messi, de la mijlocul săptămînii, i-a redat încrederea de sine şi pe teren a intrat montat să-şi spele toate păcatele. Iar după o jumătate de oră a venit şi răsplata: reluare în plasă, din careul mic, la serviciul lui Harnik (32).

Un gol important din punct de vedere psihologic. Un adevărat restart şi pentru Maxim, care nu mai marcase din 20 octombrie, şi pentru şvabi, conduşi pînă atunci pe tabelă. Efectul s-a simţit repede.

Cinci minute mai tîrziu, Maxim şi Harnik au schimbat rolurile şi s-a făcut 2-1. Un avantaj fragil însă, pe care Stuttgart nu l-a putut păstra. Iar după ieşirea "tricolorului" (73), ultima clasată a egalat: 2-2. Şi aşa s-a terminat.

5 goluri, 11 assisturi a reuşit Maxim în acest sezon de Bundesliga

CIFRELE LUI MAXIM
Minute jucate: 73
Goluri: 1
Assisturi: 1
Mingi jucate: 51
Pase reuşite: 73%
Distanţa alergată: 9,18 km

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.