Liga 1

Debutanţi prea entuziasmaţi » CFR Cluj e lider la eliminări în acest sezon! Trei jucători au văzut "roşu" la primul meci

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 09 martie 2014

CFR Cluj ocupă abia locul 7 în Liga 1, iar o explicaţie pentru rezultatele slabe din acest sezon ar putea fi şi uşurinţa cu care jucătorii "feroviarilor" adună cartonaşe roşii.


Ardelenii sînt pe primul loc într-un top al cartonaşelor roşii, adunînd 10 în acest sezon, fiind la egalitate cu cei de la Corona Braşov. Mai mult, trei dintre cei careu au fost eliminaţi se aflau la primul meci în tricoul echipei din Gruia!

Primul a fost Brandao, împrumutat de la Parma, care a văzut "roşu" la singurul său meci în tricoul lui CFR Cluj, 0-1 cu ACS Poli. Între timp, acesta a ajuns la Belenenses. A urmat Aitor Monroy, spaniolul adus în această iarnă de la Ceahlăul. Mijlocaşul a rezistat 49 de minute pe teren la meciul cu FC Vaslui, scor 0-0.

Ieri, la derby-ul cu Steaua, 0-1, ardelenii au asistat la al treilea debut nefericit al unui transfer. Algerianul Najib Ammari a intrat în minutul 74 şi a văzut două cartonaşe galbene în minutul 90+2, unul pentru un fault din spate la Latovlevici şi al doilea pentru proteste.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.