Liga 1

Război între Dinamo şi Steaua! Replici dure şi ameninţări reciproce: "Şi-au arătat nivelul!" » "Îi dăm în judecată!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 09 March 2014

Situaţia lui Dorin Rotariu a deschis un nou front de război între Dinamo şi Steaua!

După ce Dorin Rotariu a decis să renunţe la contractul semnat cu agentul favorit al lui Laurenţiu Reghecampf, dinamoviştii îl ameninţă pe antrenorul rivalei.

Ionuţ Negoiţă a dat replica la atacurile lui Reghecampf şi spune că va face o plîngere la Comisii împotriva acestuia.

"E inadmisibil ca un jucător al lui Dinamo să fie reprezentat de soţia unui antrenor al unei rivale sau al oricărei alte echipe din Liga 1. Deja suporterii noştri au luat foc, dar sper ca acum să se liniştească. Cei de la Steaua să-şi vadă de treaba lor, pentru că noi nu ne-am băgat niciodată peste ei.

Am văzut şi ceea ce a declarat antrenorul Reghecampf aseară, la adresa noastră, şi pot spune că şi-a arătat încă o dată nivelul la care se află. Evident că o să-l acţionăm la Comisii pentru ce a spus", a declarat Negoiţă pentru fcdinamo.ro.

Laurenţiu Reghecampf îl desfiinţează pe Constantin Anghelache: "Un comunist care n-are ce căuta în fotbal! Să-i fie ruşine"

Dinamoviştii, daţi în judecată!
Avocatul care colaborează cu familia Reghecampf, Dan Idita, a declarat pentru GSP.ro că îi va acţiona în judecată pe şefii lui Dinamo, ca urmare a presiunilor făcute de aceştia asupra lui Dorin Rotariu:

"Ne rezervăm dreptul să-i acţionăm în judecată pe cei de la Dinamo! Trebuie să înţelegem că un contract semnat trebuie respectat".

Citeşte şi:

EXCLUSIV Îşi reziliază contractul! » Şedinţă fulger la Dinamo: s-a decis viitorul lui Dorin Rotariu. Reacţia jucătorului


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.