Liga 2

UPDATE Ovidiu Stîngă şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova! » Cristiano Bergodi a refuzat! Cine e acum favorit

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 11 martie 2014

UPDATE 23:02 / Cristiano Bergodi a refuzat oferta celor de la CS U Craiova. Aşadar, pe lista oltenilor mai rămîn Nicolo Napoli, Petre Grigoraş şi Gabi Balint.

Fostul antrenor al Universităţii Craiova este acum favorit să-i ia locul lui Ovidiu Stîngă.

UPDATE 18:25 / Ovidiu Stîngă şi-a reziliat contractul cu CS U Craiova, după o întîlnire la Bucureşti cu finanţatorul Mihai Rotaru. Antrenorul n-a dorit să comenteze decizia conducerii.

Favorit să-i ia locul este Cristiano Bergodi. Pe lista oltenilor se mai află şi Nicolo Napoli, Petre Grigoraş Gabi Balint.

UPDATE / A mai apărut un nume pe lista lui CS U Craiova! Oficialii clubului se gîndesc şi la Cristiano Bergodi, fostul antrenor al Stelei şi al Rapidului. De asemenea, s-a luat în calcul şi varianta Cristi Pustai, însă tehnicianul nu se poate despărţi de Pandurii.

******

Începutul dezamăgitor din 2014 i-a nemulţumit pe oficialii lui CS U Craiova care au decis să-l demită pe antrenorul Ovidiu Stîngă.

Chiar în acest moment, Stîngă este în Bucureşti unde îşi va rezilia contractul cu gruparea olteană.

Favorit să-l înlocuiască este chiar Sorin Cîrţu, în prezent fără angajament. Oficialii lui CS U au avut şi opţiunea Petre Grigoraş, însă fostul tehnician al Pandurilor şi lui CFR Cluj nu a acceptat propunerea, preferînd că pînă în vară să nu preia nici o echipă.

În schimb, o altă variantă surpriză pentru înlocuirea lui Stîngă este chiar Nicolo Napoli, cel care s-a despărţit de Universitatea Craiova de două săptămîni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.