Tenis

Preşedintele Federaţiei a discutat cu Simona Halep după victoria din optimi: "Mi-a dat mesaj aseară"

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 martie 2014

Simona Halep a revenit spectaculos în partida cu Eugenie Bouchard şi s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, acolo unde o va întîlni pe Casey DellAcqua. Meciul cu australianca este diseară, liveSCORE pe GSP.RO, după duelul Raonic - Murray, dar nu înainte de ora 22:00.

Halep a fost aproape de înfrîngere împotriva lui Bouchard, iar preşedintele FRT, George Cosac, a povestit o discuţie privată pe care a avut-o cu ea imediat după meci:

"Simona mi-a dat mesaj aseară şi mi-a spus că nu a jucat prea bine, dar a luptat. Important este pentru un campion să cîştige şi cînd nu îi iese totul.

Am văzut-o pe DellAcqua la Australian Open. Conform calculelor hîrtiei e favorită Simona, dar aţi vazut că multe favorite sînt acasă. Vreau să cred că Simona a ajuns la o maturitate care îi permite sa cîştige", a spus Cosac la Sport Total FM.

De asemenea, Cosac a vorbit şi despre întîlnirea din Cupa Fed cu Serbia:"Meciul se va juca la Arenele BNR. Am primit aprobarea. Fetele au confirmat, vom alinia aceeaşi echipă ca la Budapesta. Indiferent de echipa cu care va veni Serbia, sînt sigur va fi un meci frumos".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.