Liga 1

Steaua, penalizată pentru scandările xenofobe de la meciul cu CFR!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 martie 2014

Clubul Steaua Bucureşti a fost sancţionată de Comisa de Disciplină a FRF cu o penalitate de 20.000 de lei, după ce fanii au avut scandări xenofobe la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 22-a a Ligii I.

În minutul 23 al meciului de la Cluj, arbitrul Cristian Balaj a oprit meciul deoarece galeria formaţiei oaspete a avut scandări xenofobe. Partida a fost reluată după ce căpitanul stelist Mihai Pintilii le-a cerut suporterilor să nu mai scandeze.


Clubul Dinamo Bucureşti a fost sancţionat cu o penalitate de 5.000 de lei după scandările suporterilor la meciul cu formaţia Corona Braşov. Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au adus injurii soţiei lui Reghecampf şi au scandat numele lui Dorin Rotariu, precum şi "Cîine până la moarte". Fanii au avut această atitudine în contextul în care Rotariu hotărâse vineri să semneze agentul de jucători, iar duminică a renunţat la colaborarea cu aceasta.


Jucătorii Marius Constantin (FC Braşov) şi Alexandru Popovici (ACS Poli Timişoara) au fost suspendaţi câte trei etape şi au primit o penalitate de 4.000 de lei fiecare.


Fotbaliştii Pablo De Lucas (Petrolul Ploieşti) şi Nicolas Gorobsov (ACS Poli Timişoara) au fost suspendaţi câte două etape şi au primit o penalitate de 3.000 de lei fiecare.


Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Abdelmajid Ammari, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.