Liga 1

Reghe este iar atacat: "Doamne, Doamne, era gata să preia şi naţionala" » Despre MM: "Şi-a primit pedeapsa divină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 martie 2014

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au fost atacaţi dur într-un interviu acordat exclusiv acordat Gazetei Sporturilor de către Ioan Sdrobiş, antrenorul de 68 de ani care conduce o şcoală de fotbal în Oneşti.

Tehnicianul stelist a atins subiecte interesante în acest interviu, a explicat de ce FRF ar fi putut deveni Cosa Nostra şi a făcut dezvăluiri fără ocolişuri despre alţi oameni din fotbal. Interviul complet îl puteţi găsi pe platforma Gazeta Digitală!

Ioan Sdrobiş a vorbit şi despre stilul superior afişat de antrenorul Stelei în apariţiile publice: "O să-i dea viaţa o lecţie şi lui Reghecampf! Nu i-a fost de ajuns ce-a păţit prin Champions League. Acolo contează cu adevărat! Patru de la Schalke, patru de la Chelsea, l-a tăvălit şi Basel.

Omul sigur de valoarea lui nu e arogant. Doamne, Doamne, am văzut şi că era gata să preia naţionala. Oameni buni, acolo e neurochirurgie, nu pui un pansament şi faci două injecţii! Îi urez să ajungă un mare antrenor, dar copiii ăştia se cred zei pe bancă la 38-39 de ani".

De asemenea, Sdrobiş a comentat şi pedeapsa primită de stelistul MM Stoica: "Şi-a primit răsplata divină. A jignit, a atacat şi a umilit pe cine a apucat".

Celelalte dezvăluiri ale lui Ioan Sdrobiş sînt disponibile pe platforma Gazeta Digitală! Click aici pentru a citi şi alte subiecte interesante.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.