Stranieri

Încă un scandal » Gabi Tamaş, implicat într-o altercaţie! Doncaster a declanşat o investigaţie internă: "E dezamăgitor"

Foto: www.thornegazette.co.uk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 martie 2014

Gabi Tamaş e din nou în mijlocul unui scandal, la numai două luni după ce a semnat cu Doncaster.


Conform thornegazette.co.uk, fundaşul de 30 de ani ar fi ieşit sîmbătă noaptea într-un club şi ar fi fost implicat într-o altercaţie. Doncaster a lansat deja o investigaţie internă pentru a stabili dacă Tamaş este vinovat.

"Vorbim cu Gabi ca să aflăm ce s-a întîmplat. Până cînd nu vom afla, nu avem ce să comentăm. E dezamăgitor, pentru că a jucat bine la noi. Pînă nu vom afla toate faptele, vom păstra tăcerea", a declarat managerul Paul Dickov.

Tamaş a evoluat în toate cele 90 de minute ale partidei cu Huddesfield, scor 2-0, disputată în cursul zilei de sîmbătă, însă a ratat deplasarea de marţi de la Watford, din cauza unei fracturi la pomete. Stoperul va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul săptămînii viitoare, care îl va ţine departe de teren pentru cel puţin o lună. Totuşi, clubul speră ca internaţionalul român să revină mai repede cu o mască de protecţie.

Contractul lui Tamaş cu Doncaster se va încheia la finalul sezonului.

Ultimele episoade bahice ale lui Tamaş:
31 mai 2013 - VIDEO Noapte de pomină pentru Gabi Tamaş » S-a îmbătat şi a spart uşa unui bloc: ”Stătea pe burtă, ca o broască ţestoasă!”

7 octombrie 2013 - Aburiţi de alcool, Tamaş şi Pancu s-au caftit într-un local: "Directă în ochi, croşeu în nas" » Explicaţii halucinante

14 octombrie 2013 - Tamaş, dat afară după 6 zile de la CFR! » "Nu pot să-l ţin în cuşcă şi să-i dau drumul doar la meci"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.