Handbal

Gheorghe Tadici a stabilit lotul pentru Germania » Cristina Neagu e singura straniera

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul echipei feminine a României a anunţat lotul pentru meciurile amicale cu Germania, care vor avea loc pe 28 şi 29 martie, la Baia Mare.

Gheorghe Tadici a convocat 20 de jucătoare, una singură, Cristina Neagu, evoluînd în străinătate. Neagu nu a confirmat încă dacă va veni la lot pentru această acţiune, interul stînga putînd să fie reţinut la echipa de club, Buducnost Podgorica, pentru Final Four-ul Ligii Campionilor, la care campioana Muntenegrului este calificată.

Tadici a convocat 13 din cele 16 jucătoare care au făcut parte din echipă la Mondialul din Serbia 2013, renunţînd doar la Tolnai, Pîrvuţ şi Pintea. De remarcat revenirea la "naţională" a pivotului Florina Chintoan, dar şi convocarea în premieră a portarului Gabriela Dobre şi a interului Janina Luca.

Lotul României pentru partidele cu Germania: Ungureanu, Dedu, Dobre (portari), Elisei Ardean, Hotea, Dincă, Nechita, Chiper (extreme), Manea, Chintoan, Ciuciulete (pivoţi), Brădeanu, Zamfir, Druţu, Băbeanu, Perianu, Neagu, Marin, Buceschi, Luca (linia de 9 metri).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.