Liga 1

Cristi Borcea a slăbit şapte kilograme! » Noi detalii despre cei opt oameni de fotbal închişi în Dosarul Transferurilor

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul oficial dinamovist mănîncă rar, Copos şi-a lăsat barbă, Jean Pădureanu împarte celula cu Victor Atanasie Stănculescu, închis în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.

Jean Pădureanu este al doilea membru al lotului "Transferurilor" care face declaraţii pentru presă. A punctat, pentru Sportul Bistriţean, că "am ajuns şi la puşcărie, dar o să trec eu şi peste asta. Lumea nu înţelege că sînt nevinovat". La Jilava, împarte celula cu generalul Victor Atanasie Stănculescu, 85 ani. Ambii stau la un etaj inferior deţinuţilor bolnavi de SIDA, în număr de 300!

MM Stoica merge la CEDO
Aflat la Rahova, MM Stoica va face plîngere la CEDO din cauza condiţiilor din închisoare, conform site-ului lui Dumitru Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro.

Iar George Copos iese rar din celulă şi şi-a lăsat barbă. Cel mai afectat pare însă Cristi Borcea. Conform Cancan, fostul oficial dinamovist a slăbit şapte kilograme, mănîncă rar şi s-a autoizolat.

25 martie e ziua în care se împlinesc cele 21 de zile de carantină pentru arestaţii din Dosarul Transferurilor: după această dată, ei vor fi intra în regimul normal de penitenciar pentru executarea pedepselor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.