Liga 1

"Invenţia" lui Laurenţiu Reghecampf » Robert Vîlceanu, 16 ani, a debutat la Steaua cu un gol superb

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 martie 2014

Laurenţiu Reghecampf i-a oferit debutul lui Robert Vîlceanu, în meciul cu Gaz Metan, scor 3-0.

Puştiul de nici 17 ani a fost introdus în minutul 79, în locul lui Sînmărtean şi a arătat calităţi impresionante. Vîlceanu a avut o acţiune bună, încheiată cu un şut peste poartă, dar a demonstrat şi o tehnică excelentă, reuşind să treacă de un adversar strecurîndu-i mingea printre picioare.

Mijlocaşul  pe care antrenorul Stelei îl caracteriza "e ca o bombă atomică" a ridicat tribunele în picioare în al doilea minut de prelungiri cînd a plasat uimitor mingea din lovitură în poarta lui Pleşca.

Vezi video cu golul

Vîlceanu este al doilea jucător care a debutat la Steaua în acest sezon, alături de Piovaccari.

"Mister a vrut să bat lovitura"
Robert Vîlceanu a povestit la finalul partidei cum a ajuns să execute lovitura liberă: "Mister mi-a dat încredere şi am jucat fără probleme. Am avut ceva emoţii în faţa suporterilor. Lato a vrut să bată lovitura liberă, dar Mister i-a strigat să mă lase pe mine. Sînt la Steaua de la 5 ani şi jumătate şi cu muncă şi ambiţie am ajuns la echipa mare".

 

"Reţineţi acest nume! Are referinţe foarte bune din partea lui Fane Iovan şi Costel Gîlcă, ne punem mari speranţe în el. E un jucător pe care ne putem baza în viitorul apropiat", spunea la începutul anului Mihai Stoica.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.