Stranieri

Şah cu Gigel Bucur! Dan Petrescu a remizat cu Kuban, 1-1 » Dinamo Moscova a ratat ocazia să urce pe podium

Dan Petrescu nu mai remizase în campionat de cinci luni și jumătate, de la un 2-2 cu Rubin, la Kazan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Duelul românilor de la Krasnodar nu a avut învingător. ”Bursucul” a condus la pauză, dar s-a retras şi a riscat să piardă toate punctele pe final, cînd Gigel a prins 20 de minute.

Dan Petrescu s-a împotmolit ieri la Krasnodar (1-1) şi a scăpat şansa de a pune mîna pe locul 3, peste Spartak şi egala lui Zenit. A condus-o pe Kuban, însă golul lui Kuranyi din minutul 43 n-a fost de ajuns. A ieşit al doilea 1-1 la rînd pe terenul fostei sale echipe, pe care "Bursucul" a părăsit-o în august 2012.

Dinamo a dominat prima repriză şi a presat din start. Kuranyi a ratat singur cu portarul, Jirkov a cerut penalty, dar tot neamţul a punctat cu sînge rece, la capătul unei combinaţii pe traseul Granat - Kokorin. Petrescu s-a retras, suferind în actul secund, cînd a intrat la gazde şi Gigel Bucur (70). Kuranyi nu a pus capul precis pentru 2-0 şi imediat a venit egalarea.

Gafa colectivă comisă în defensivă de Lomici, Granat şi Leandro Fernandez i-a pus pe tavă golul lui Popov, bulgarul reluînd în plasă din 6 metri. Iar pe final, pe fondul insistenţei lui Kuban, Sosnin putea chiar răsturna rezultatul dintr-o poziţie favorabilă.

"Am ratat multe ocazii şi puteam pierde. Egalul este rezultatul logic. Lupta pentru titlu? Avem calendar dificil, cu doar două meciuri acasă" (Dan Petrescu, antrenor Kuban)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.