Liga 1

Îşi permite » 3 experimente făcute de Laurenţiu Reghecampf în meciul cu Gaz Metan

Articol de Mădălin Răureanu  —  duminică, 16 martie 2014

Steaua sprintează spre al doilea titlu consecutiv şi Laurenţiu Reghecampf îşi permite să experimenteze.

Dacă de la începutul anului a schimbat sistemul încercînd o formulă fără vîrf împins, antrenorul Stelei a făcut în meciul cu Gaz Metan alte trei alegeri curajoase.

- L-a titularizat pe Gabi Iancu, după 3 luni.
Folosit în banda stîngă, în locul lui Tănase, mijlocaşul de 19 ani a intrat cu mare ambiţie şi a creat cîteva ocazii importante pentru Steaua. Jocul foarte bun al său l-a făcut uitat pe Dodel. Iancu a colaborat foarte bine cu Iasmin Latovlevici în banda stîngă şi s-a remarcat şi printr-o pasă excelentă pentru Piovaccari, în prima repriză.

Neobişnuit să joace un meci întreg, jucătorul inventat de Hagi la Viitorul a fost înlocuit de Reghecampf în minutul 55, cînd a intrat Prepeliţă.

- L-a folosit pe Lucian Sînmărtean pe 3 posturi diferite. Playmakerul Stelei a jucat din nou alături de Pintilii în faţa apărării, alegere care i-a adus lui Reghecampf unele critici. Chiar dacă "Luci" a dirijat perfect jocul roş-albaştrilor, antrenorul campioanei a decis să-l mute pe Sînmărtean în banda stîngă, imediat după ce Iancu a fost înlocuit cu Prepeliţă.

După următoarea schimbare, Keşeru cu Pîrvulescu, mijlocaşul de 34 de ani a schimbat din nou poziţia în teren. A trecut din stînga în centru, unde a părut că se simte la fel de bine.

- La 2-0, i-a oferit debutul lui Robert Vîlceanu, jucător care n-a împlinit încă 17 ani.
Laurenţiu Reghecampf a avut o inspiraţie incredibilă cu puştiul-minune al Stelei. A reuşit să-l încurajeze pe tînărul fotbalist şi să-l "oblige" să evolueze cu dezinvoltură. Vîlceanu a driblat, şi-a asumat acţiuni individuale, iar în prelungiri, la cererea lui Reghecampf, a executat extraordinar o lovitură liberă de la 18 metri şi a marcat, stabilind scorul final, 3-0.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.