Liga 1

Pădureanu îşi va serba ziua de naştere în spatele gratiilor: ”Îmi pare rău de nea Jean ca după părinţii mei!”

Pădureanu suferă de diabet și de probleme cardiovasculare

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul vicepreşedinte al Gloriei, Romeo Grecu, a rămas impresionat de starea lui Pădureanu după o discuţie telefonică de 3 minute purtată cu acesta.

Avocaţii lui Jean Pădureanu au depus cerere de întrerupere a pedepsei pe motive medicale, iar apropiaţii care au discutat cu fostul şef la Bistriţei după încarcerare vorbesc despre o situaţie delicată a "Lordului".

"Mănîncă multe paste"
Fostul vicepreşedinte al Bistriţei, Romeo Grecu, a povestit că a avut un dialog telefonic de trei minute cu Pădureanu, în urmă cu cîteva zile: "Nu se simţea deloc bine. Mi-a zis că nu e în regulă cu glicemia, mănîncă multe paste şi continuă să ia un pumn de medicamente. Sincer, nu ştiu dacă mai are acum posibilitatea să aibă permanent la dispoziţie cele 23 de medicamente necesare. L-am simţit tare deazmăgit. Îmi pare rău de nea Jean ca după părinţii mei! Nu merita să i se întîmple asta!".

Pe 22 martie, Pădureanu va împlini 78 de ani. Va fi prima lui zi de naştere pe care o va prinde în spatele gratiilor. Urmează să fie vizitat de sora lui şi de un nepot, care vor încerca să-i însenineze sărbătoarea prin prezenţa alături de el.

3 ani şi patru luni de închisoare e pedeapsa dictată de Curtea de Apel Bucureşti în cazul lui Pădureanu

Mesaj de la MM pe Facebook
Închis la Penitenciarul Rahova din Bucureşti, Mihai Stoica a transmis primul mesaj fanilor pe pagina personală de Facebook: "Mi-am zis că cel mai bine e să stau low profile, dar, din păcate, nu prea mă lasă unii. Nu mă cert cu nimeni aici, nu fac plîngeri din cauza condiţiilor în care stăm. Chiar dacă sînt într-o situaţie cel puţin ciudată, pe care nimeni nu mi-o poate explica, executînd o pedeapsă pe care nimeni n-a solicitat-o, promit tuturor că voi ieşi mai puternic, mai motivat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.