Campionate

Demolatorul » Un fundaş de la Hoffenheim a distrus o cameră de 100.000 de euro şi l-a trimis pe operator la spital!

Și bătut, și cu pagubă în cont. Așa a pățit Beck în meciul cu Mainz, în care l-a terminat pe operatorul Sky

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Accident şocant sîmbătă, în minutul 24 al partidei Hoffenheim - Mainz 2-4. Apărătorul gazdelor nu s-a mai oprit din alunecare: ”A fost dureros pentru amîndoi. Îi doresc însănătoşire rapidă”.

Halucinant meci sîmbătă, la Hoffenheim. Gazdele au ratat un penalty în minutul 3, au condus cu 2-0 la pauză, după o repriză în care au jucat devastator. Uneori, chiar la propriu. Fundaşul Beck a dovedit-o cu un tackling care a întrerupt meciul. Victima n-a fost un adversar, ci un operator al televiziunii Sky!

În minutul 25, neamţul n-a mai pus frînă la margine şi după ce s-a împiedicat de un banner l-a doborît ca o rachetă pe Gislher Ramsauer. Cameramanul a căzut lat pe spate şi a rămas inconştient mai multe secunde!

Imediat au fost solicitaţi paramedicii, iar Ramsauer a ieşit cu targa din stadion şi a ajuns la spitalul din Sinsheim. "A fost dureros pentru amîndoi. Îi doresc însănătoşire rapidă", s-a scuzat Beck.

Dincolo de comoţie, Gislher a rămas şi fără obiectul muncii, iar demolatorul ar putea primi acasă nota de plată: 100.000 de euro. Răsplata pentru o repriză de coşmar care a urmat, Mainz revenind la 4-2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.