Liga 1

VIDEO Bătrînii la putere! » Ceahlăul s-a impus în deplasare la Galaţi prin golul lui Gabriel Cînu

Golul lui Cînu a trimis Oțelul aproape de locurile fierbinți

Articol de Beno David  —  marţi, 18 martie 2014

Cînu, 33 de ani, a adus a doua victorie a Ceahlăului în ultimele 30 de deplasări din Liga 1, marcînd cu capul în ultimul minut al primei reprize.

Startul meciului a fost furibund, Astafei a tras să rupă plasa (10), doar că mingea s-a oprit în bară, iar ajutorul lui Sebastian Colţescu, liderul greşelilor de arbitraj din acest sezon, a venit la fix. Giurgiu a căzut teatral în careu după un contact cu Onciu, dar elevii lui Lienen n-au ştiut să-şi fructifice şansa în minutul 17.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Astafei a tras ca în curtea şcolii de la punctul cu var, slab, cu latul şi pe centrul porţii, ajutîndu-l pe Calancea să devină erou. Singurul gol al partidei a venit în ultimele secunde ale primei reprize, "cap" al lui Cînu din 2 metri.

Partea secundă le-a aparţinut în ceea ce priveşte ocaziile gazdelor, dar degeaba. Prestia (51) şi Tudorie (58) s-au văzut neputincioşi în faţa aceluiaşi Calancea, care a salvat incredibil de fiecare dată. Singura mare ocazie a oaspeţilor i-a aparţinut lui Golubovici (82), care a trimis puţin pe lîngă.

Chiar şi fără Miriuţă, plecat să resusciteze CFR-ul, Ceahlăul rezistă în prima parte a clasamentului şi nu are emoţii că de la anul ar putea juca în B. Oţelul însă tremură.

Adamescu vinde Oţelul!
Directorul general al gălăţenilor, Narcis Răducan, a anunţat la DolceSport vînzarea clubului de la Dunăre: "Vă anunţ în premieră că domnul Adamescu este în discuţii extrem de avansate să vîndă clubul. În cîteva zile veţi afla următorul proprietar, un om căruia îi place fotbal şi are stabilitate financiară".

"Ne bucurăm că am luat trei puncte foarte importante şi din punctul meu de vedere trebuie să luptăm ca să rămînem în prima ligă" (Gabriel Cînu, fundaş Ceahlăul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.