Liga 1

Ionuţ Chirilă: "Am făcut un miracol la Chiajna!" » Marius Şumudică îl "înţeapă" şi-l contrazice: "Echipa avea probleme! I-am întors cu cheia pe jucători"

sursă foto: csconcordia.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 March 2014

Marius Şumudică a debutat cu o victorie la Chiajna, 1-0 în deplasarea de la Pandurii.

Antrenorul ilfovenilor a explicat cum i-a revitalizat pe jucători şi îl "înţeapă" pe Ionuţ Chirilă dezvăluind ce slăbiciuni a găsit la echipă.

"Echipa avea probleme la organizare şi probleme defensive. Eu trebuie să remediez aceste lucruri. Le-am spus jucătorilor că am nevoie de luptători şi vreau mai multă agresivitate din partea lor. Am reuşit să-l aduc şi pe domnul Minea alături de echipă.

Nu înţelegeam ce se întîmplă cu ei la antrenament, parcă erau întorşi cu cheia. Aşa dăruire n-am mai văzut. Probabil că la momentul ăsta ei nu formează încă un grup, dar asta vom face în perioada următoare. Eu i-am găsit avizi de a capta cît mai multe informaţii din fotbalul modern, erau ca nişte bureţi care absorb.

Am şi alte metode de a pregăti meciul. Le-am făcut un colaj cu faze defensive, faze ofensive...", a declarat Şumudică la sportro.

"Am făcut un miracol"
Într-o intervenţie la Dolce Sport, Ionuţ Chirilă s-a plîns din nou că a fost dat afară în mod incorect:

"Ce să schimbe Şumudică în trei zile la Chiajna? Eu le-am spus jucătorilor că o să cîştige cu Pandurii. Consider că mi s-a furat munca. Am realizat un miracol cu această echipă în Liga 1".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.