Liga 1

Niţă reînvaţă să apere » Steaua va avea între buturi la meciul cu Săgeata Năvodari un portar care n-a mai apărut în campionat de 10 luni

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciprian Tătăruşanu nu va putea evolua în etapa viitoare de campionat, duminică seara, cu Săgeata Năvodari, iar Reghecampf îl va titulariza pe Florin Niţă.


Fostul portar al celor de la Concordia Chiajna revine în poartă după o pauză de aproape un an de la precedentul joc bifat într-un joc de Liga 1. Practic, abia acum va fi debutul lui Niţă pentru Steaua în Liga 1. Ultima dată cînd el a jucat în campionat s-a întîmplat în luna mai 2013, dar pentru Concordia Chiajna, în penultima etapă a sezonului, 0-1 cu Pandurii Tg. Jiu.

Va fi o situaţie nouă şi pentru Reghecampf, cel care în actualul sezon l-a folosit în fiecare etapă pe Tătăruşanu, acesta fiind şi integralist, însă cu Gaz Metan a încasat al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi va fi suspendat. Chiar şi în sezonul precedent de campionat, Tătăruşanu a apărat aproape toate meciurile, ultima dată cînd în poarta Stelei a apărut altcineva fiind în deplasarea cu Gloria Bistriţa, 1-0, cînd a fost folosit puştiul Valentin Cojocaru, cu o prestaţie remarcabilă. Acesta s-a accidentat însă şi va reveni abia din vară.


10 meciuri din cele 23 în care a evoluat Tătăruşanu în actualul campionat s-au terminat fără gol primit de Steaua

1 e numărul meciurilor în care Tătăruşanu a încasat, în Liga 1 2013-2014, mai mult de un gol, deplasarea cu Gaz Metan, scor 2-2


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.