Liga 2

Patronul Rapidului recunoaşte în premieră: "Calculul a fost simplu! Am luat echipa doar ca s-o vînd mai departe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 martie 2014

Rapid este în continuare într-o situaţie dificilă, chiar dacă este pe locul 2 în liga secundă şi are şanse mari de promovare.

Problemele giuleştenilor se leagă de data de 28 martie cînd poate fi declarat falimentul clubului.

Patronul Rapidului din acest moment, Adrian Zamfir, a recunoscut pentru prima dată că a cumpărat formaţia din Grant doar pentru a o vinde altcuiva în scurt timp:

"Calculul meu a fost simplu. Am luat Rapidul cu intenţia de a negocia apoi vînzarea. Eu şi un grup de suporteri am vrut asta, pentru a salva echipa, dar m-au lăsat singur. Am vrut să facem curăţenie în acte, iar cine vrea Rapidul să nu fie speriat de domnul Copos, cum au făcut alţii.

Toţi banii intră în club. Sînt dispus să negociez cu oricine. Cine vine va plăti datoriile curente, care nu mai sînt mari, şi preţul nominal pentru o acţiune, bani care vor intra în clubul Rapid. Sînt mai mulţi oameni interesaţi care vor să cumpere, dar aşteaptă data de 28 martie", a declarat Zamfir la Digisport.

Zamfir a explicat şi ce se va întîmpla dacă nu va reuşi să vîndă echipa: "Dacă promovăm, atragem măcar publicitate şi o să reuşim să o ţinem, dar nu la nivelul la care doresc suporterii. Viorel Moldovan face o treabă excepţională, iar băieţii chiar dacă au avut sincope eu spun că vor face o treabă bună".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.