Liga 1

Fresh ACS Poli! » Timişorenii au primit palmaresul şi au o nouă conducere, cu Dan Alexa pe bancă

foto: ACS Poli

Articol de Vlad Ispas  —  miercuri, 19 martie 2014

Clubul bănăţean s-a despărţit zilele trecute de întregul staff de conducere, dar şi de antrenorul Aurel Şunda, iar de astăzi, timişorenii au un nou preşedinte şi un nou tehnician.

Ioan Timofte va conduce clubul, iar Dan Alexa va fi responsabil cu pregătirea echipei.

"M-am reîntors la Timişoara, dar într-o altă postură. Mă bucur să revin acasă. Începe o nouă etapă în viaţa mea. Sînt la început, e un moment dificil, dar mă ştiţi bine, una dintre caracteristicile mele a fost curajul. Am încredere în echipă, are un potenţial mult mai mare, are jucători de caracter. Sper să le transmit încrederea şi rezultatele vor apărea", a declarat noul tehnician.

Şi Ioan Timofte a comentat noile schimbări de la echipă: "Pentru acest moment, obiectivul este rămînerea în prima ligă. Am mare încredere în Dan Alexa, un jucător care dădea mai mult decat sută la sută. Sper să fie elementul care va transmite acea răutate în sensul bun, alături de disciplina tactică".

ACS Poli a mai primit o veste bună astăzi, primarul Nicolae Robu a anunţat că Asociaţia Fotbal Club Politehnica Timişoara a cedat, cu titlu gratuit, a palmaresului istoric către ACS Poli Timişoara.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.