Liga 1

Dragomir continuă seria dezvăluirilor » Dialog incredibil înainte de alegerile FRF! Popescu: "Mă ajută politicul, îi voi bate pe moldovenii ăştia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 martie 2014

Gică Popescu a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor pentru 3 ani, o lună şi 10 zile chiar înaintea alegerilor FRF, iar Răzvan Burleanu i-a luat locul lui Mircea Sandu la şefia Federaţiei.

În campania pentru alegerile FRF, Gică Popescu era sigur că va deveni noul preşedinte. Chiar Dumitru Dragomir a postat pe site-ul său oficial, oracoluldelabalcesti.ro, un dialog incredibil care ar fi avut loc între Gică Popescu, Mircea Sandu, Anghel Iordănescu, Adalbert Kassai şi Dumitru Mihalache. Fostul preşedinte LPF susţine că discuţia a avut loc în biroul lui Mircea Sandu de la Casa Fotbalului.

Sandu l-a avertizat pe Gică Popescu pentru posibilitatea să fie condamnat la închisoare, dar fostul internaţional nici nu a vrut să audă de aşa ceva, susţinînd şi că are susţinerea politicului. Preşedintele onorofic al FRF le-ar fi propus lui Iordănescu şi Kassai să depună dosare pentru alegeri, dar Popescu i-a ameninţat din nou şi le-a transmis că nu vor mai face parte din echipă dacă vor lua această decizie!

Şi Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sportului, a fost inclus în dialog.

Mai jos este dialogul incredibil care a avut loc între Popescu, Sandu, Iordănescu, Kassai şi Mihalache!

Mircea Sandu (către secretară): Hai, dragă, i-ai servit cu cafea?  Mai aşteptăm pe cineva? Cheamă-l şi pe Gică, vezi că e pe la Bela (Kassai, n.n.). Spuneţi-le că nu am prea mult la timp la dispoziţie, pentru că mă duc la spa, la Mogoşoaia.

Mircea Sandu: Trebuia să-l invitaţi şi pe Ilie Dumitrescu!

Bela Kassai: Ce treabă are el cu ce discutăm noi aici?

M.S.: Băi Gică, mi-a spus Bănicioiu că nu mai poate să meargă cu tine prin alte judeţe, că-l va lua în curând de la sport. Hai să vedem ce am mai făcut. Bela, ai aranjat totul la Braşov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie să-i dăm ceva lovele.

M.S.: Vorbeşte cu Filimon (trezorierul FRF, n.n.) şi să avem tot ce ne trebuie, vezi să nu lipsească ceva. Gică, să-ţi faci un speech, vezi că nu înţeleg ei multe, dar trebuie să-i cucereşti. Aceşti preşedinţi ai asociaţiilor judeţene sînt foarte importanţi.

B.K.: Mai dă-i în mă-sa, că îi rezolvă Goga. Nu te speria, Gică!

M.S.: Ce faci, le prezinţi programul tău? Nu e rău, dar e cam subţire! Puiule, să fii şi tu pregătit să iei cuvântul.

Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă pot veni, nu ştiu dacă mă lasă Gabi.

M.S: Băi, veniţi toţi, că nu-i de glumit. Nu lăsaţi totul pe Bela. Gică, eu zic că e bine să-şi depună dosarele încă unul sau doi pentru că, ferească Dumnezeu, nu se ştie ce se întâmplă cu procesul vostru.

Gică Popescu: Ce să se întîmple, bre? Procurorul îmi cere pedeapsă cu suspendare. Gata, s-a terminat, vedeţi doar ca statutul FRF să fie în regulă cu suspendarea asta!

M.S.: Am consultat mai mulţi avocaţi şi totul e-n ordine. Eu zic să-şi facă dosare şi Bela Kassai, Iordănescu şi Meche.

Dumitru Mihalache: Eu nu vreau, bre, domm preşedinte, că vin de la rugby şi mai iese vreun scandal…

B.K.: Eu nu-mi depun dosarul, pentru că am încredere că Gică este deja preşedinte.

M.S.: Bă, sînteţi nebuni dacă nu vă luaţi nicio măsură de precauţie.

A.I.: Eu am discutat cu Gabi (Gabriel Oprea, n.n.) de mai multe ori, chiar şi cu Gică, dar el zice că nu.

G.P.: Dacă îşi mai depune cineva dosarul de participare, înseamnă că mă trădaţi şi vreţi să mă trimiteţi la puşcărie. Nu vreau să aud de aşa ceva! Ce şi cum ne-am înţeles, aşa vă rog să rămînă. Toţi sînteţi în echipa mea, în condiţiile pe care le-am stabilit.

M.S.: Băi, Gică, nu-i rău să avem şi planul doi.

G.P.: Fără planuri, dom preşedinte. Am lucrat prea frumos ca să pierdem.

M.S.: Da, mă, dar ar fi bine să avem şi un plan B.

G.P.: Am prea multe promisiuni, atît din partea politicului, cît şi din judeţe.

M.S.: Da, dar se pot întîmpla multe.

B.K.: Se întîmplă pe dracu’.

A.I.: Nu-l bate nimeni pe Gică, mai ales că am vorbit şi cu Gabi, şi m-a asigurat că totul este OK.

M.S.: Bine, bă, nu vreţi, nu vreţi! Dar un plan B ar fi trebuit să existe.

G.P.: Vă repet: cine-şi depune dosarul, nu mai este în echipă cu mine! Eu voi concura singur împotriva moldovenilor şi toată lumea de aici, din judeţe şi oamenii politici mi-au promis că mă sprijină şi sînt siguri că voi fi preşedintele FRF.

M.S.: Bine, băi, treaba voastră! Hai, că mă duc la sală! Puteţi rămîne aici să mai discutaţi, şi-mi spuneţi şi mie mâine ce-aţi mai rezolvat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.