Liga 1

UPDATE Comisia de Disciplină a dat verdictul în cazul lui Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 martie 2014

UPDATE ora 20:35 / Audiat azi la FRF de membrii Comisiei de Disciplină în conflictul cu Piţurcă, Reghecampf a încheiat victorios ziua.

Comisia a dictat numai un avertisment în cazul antrenorului Stelei, informează surse GSP.ro.
___________________

Laurenţiu Reghecampf a fost audiat azi la FRF în urma unei sesizări făcute pe adresa Comisiei de Disciplină de către Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice a Federaţiei. Sesizarea a fost semnată de Gheorghe Chivorchian.

Federalii cer ca antrenorul Stelei să răspundă la Disciplină pentru declaraţiile făcute la adresa lui Victor Piţurcă. "La nivelul băncii naţionale am rămas în urmă cu 20 de ani!" şi "Piţurcă e ultimul om" au fost printre cele mai dure afirmaţii făcute de Reghe la adresa lui Piţi.

Dumitru Dragomir a comentat imaginile cu Laurenţiu Reghecampf. Fostul şef al LPF nu-şi face griji că antrenorul Stelei ar putea fi sancţionat în vreun fel de Comisia de Disciplină şi a oferit principalul motiv.

"Ăla de lîngă el e cel mai tare avocat. E superdotat băiatul ăsta, Idita, a fost avocatul Craiovei şi l-a învăţat toate nebuniile pe Mititelu. El, Ciubotă şi Mincu sînt cei mai buni", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.