Tenis

Tatăl lui Halep: "Simona a suferit o mică intervenţie chirurgicală înaintea turneului de la Miami"

Simona Halep, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 martie 2014

Simona Halep a ajuns în semifinale la Indian Wells şi de luni a urcat pe cea bună poziţie din carieră, locul 5 WTA. A depăşit-o astfel şi pe Irina Spîrlea şi a devenit jucătoarea română cu cea mai bună clasare din toate timpurile.

Jucătoarea noastră a avut însă o problemă medicală după primul turneu american şi a luat decizia să realizeze o uşoară intervenţie chirurgicală înainte de competiţia de la Miami.

Chiar tatăl sportivei, Stere Halep, a explicat că s-a operat pentru o unghie încarnată: "Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie chirurgicală, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea", a spus Stere Halep în Ziarul Ring.

Halep se pregăteşte să joace mîine în turul secund de la Miami împotriva australiencei Casey DellAcqua. Nu se cunoaşte încă programul partidelor de mîine, dar primele meciuri încep la ora 17:00.

Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/sport/233167/2014/Tatal-Simonei-Halep-face-portretul-VIITORULUI-GINERE
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.