Nationala

Hagi îl face praf pe Burleanu: "Cum să facă revoluţie? Noi am adus cele mai mari performanţe din istorie"

Gheorghe Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 martie 2014

Gică Popescu era mare favorit să devină noul preşedinte FRF, dar a fost condamnat la închisoare cu executare cu doar o zi înaintea alegerilor. În schimb, Răzvan Burleanu a devenit şef la Federaţie după ce l-a învins pe Vasile Avram.

Gică Hagi făcea şi el parte din echipa lui Popescu, alături de Stelea şi Ilie Dumitrescu, şi l-a acuzat pe Răzvan Burleanu: "Dînsul a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Asta a fost prima declaraţie a dînsului. Păi în ăia 24 de ani sîntem şi noi, generaţia de aur. Eu mă includ în perioada 1990-2000 în care fotbalul românesc a făcut cele mai mari performanţe din istorie. Ce înseamnă această revoluţie?

Preşedintele vechi cu jucătorii şi antrenorii au dus echipa pe locul patru în lume în aceşti 24 de ani. Să fie mai clar. În aceşti 24 de ani, România a avut trei mondiale şi două europene, sau trei europene şi două mondiale unde s-a făcut performanţă. Sînt 24 de ani în care Mircea Sandu şi noi am reprezentat România aşa cum trebuie în lume", a menţionat Hagi.

"Regele" a vorbit şi despre tatăl lui Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Gheorghe Burleanu: "Părintele domnului preşedinte să fie mai atent cînd vorbeşte. E un om rău. Să-ţi doreşti ca Popescu să rămână acolo...

Înseamnă că eşti rău. Numai un om rău poate asta. Şi pentru mine, aşchia nu sare departe. E răutate multă şi cu ea nu facem nimic".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.