Liga 1

VIDEO Juniorul care a insultat o femeie în timpul unei deplasări a ”naţionalei” U16 a fost reprimit la Academia Hagi: "L-am graţiat!"

Articol de Răzvan Luţac, Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Şi-a ispăşit pedeapsa, nu sîntem la închisoare", a reacţionat preşedintele Academiei Hagi, Paul Peniu: Mihai Oarnă, 16 ani, fusese dat afară la sfîrşitul lui iunie 2013.

Acum cîteva săptămîni, Mihai Oarnă, 16 ani, a revenit la Academia Hagi, după jumătate de an de exil. Conducătorii nu au oficializat întoarcerea acestuia în echipele postate pe site-ul oficial, aşa că Gazeta l-a sunat pe preşedintele Paul Peniu pentru confirmare.

"Într-adevăr, Oarnă a fost reprimit. Am ţinut un contact permanent cu familia şi antrenorii de la Piteşti. L-am graţiat, că doar nu sîntem la puşcărie! Am convenit că merită o a doua şansă. El chiar făcea parte din grupul băieţilor liniştiţi, a fost o surpriză pentru noi", a punctat oficialul.

"Te scot prin avion!"
În iunie 2013, tînărul postase, pe contul său de Facebook, un filmuleţ în care, îmbrăcat în treningul echipei naţionale, insulta o tînără care dormea lîngă el în aeronavă. "Dacă-ţi dau un pumn, te scot prin avion!", spunea acesta: se întorcea dintr-un turneu irlandez în care România pierduse cu 1-10 împotriva Germaniei! VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL

"Am considerat că a contat şi tinereţea", a conchis Paul Peniu.

"Din păcate, la loturile naţionale, juniorii încearcă să iasă în evidenţă şi prin alte metode decît cele fotbalistice" (Paul Peniu, Academia Hagi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.