Liga 1

Marius Stan prevede un viitor sumbru la Oţelul: "Trăim ultimele clipe de viaţă!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 21 martie 2014

Vînzarea clubului Oţelul de către omul de afaceri Dan Adamescu l-a făcut pe edilul Galaţiului, Marius Stan, să vorbească pentru prima dată de soarta clubului cu care a reuşit cîştigarea campionatului în urmă cu trei sezoane.

"Sînt îngrijorat de situaţia critică în care a ajuns clubul, care este în pragul falimentului şi, implicit, al desfiinţării! Clubul este sortit pieirii şi acest lucru mă mîhneşte profund. Oţelul pare să îşi trăiască ultimele clipe şi este păcat de toată istoria de 50 de ani, de blazonul şi de palmaresul acestui club, care a demonstrat că înalta performanţă se face cu mult suflet, cu dăruire, cu atitudine şi solidaritate, nu cu bani mulţi! Cred că aş putea găsi cîţiva oameni de afaceri cu potenţial, interesaţi să investească la Oţelul, pentru a duce mai departe tradiţia şi palmaresul acestui club.", a spus Marius Stan.

Acesta a mai adăugat în scrisoarea făcută publică ieri: "Eu le-am predat Oţelul la cheie, cu mulţi bani în cont şi cu o carte de vizită frumoasă şi le cer să fie responsabili măcar în al 12-lea ceas şi să ducă tradiţia mai departe. Oţelul nu poate dispărea pur şi simplu! Atrag atenţia celor care vor desfiinţarea clubului că va fi un fenomen social serios de care sînt direct răspunzători!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.