Liga 2

La pămînt! » Ştiinţa a pierdut ruşinos cu Mioveni, iar play-off-ul începe să pară o himeră

În sezonul de primăvară, Știința a obținut numai un punct din patru partide

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ştiinţa a pierdut ruşinos ieri, iar şansele de a prinde play-off-ul sînt tot mai mici.

Craiovenii aveau o singură variantă pentru a reveni în calculele pentru promovarea în Liga 1: victoria. Întîlneau acasă o formaţie accesibilă, sub echipa lui Bon în clasament. Iar juveţii au început bine, Bălan a deschis scorul în chiar primul minut, cu călcîiul: 1-0!

Oltenii promiteau mai mult decît victoria, erau decişi să facă spectacol. Dar "defilarea" a durat doar 20 de minute. La o fază aparent banală, Ayza a căzut în careu, "centralul" Flavius Roşu a dictat penalty, iar Năstăsie a făcut 1-1.

Pauza n-a fost deloc obişnuitul sfetnic bun, dimpotrivă, haosul a pus stăpînire pe jocul gazdelor! Cu jumătate de oră înainte de final, Mazilu a driblat apărarea adversă cu uşurinţă şi i-a adus pe argeşeni în avantaj: 1-2!

Ambiţia era mare, juveţii voiau să scoată neapărat ceva din acest meci. În euforia inconştientă a setei de victorie, Goge a încercat driblingul în careu, a fost faultat şi arbitrul a arătat pentru a doua oară punctul cu var. Trebuia să bată cineva cu experienţă. Dorel Stoica a luat mingea şi a transformat. 2-2! Alb-albaştrii încă sperau.

Dar speranţa nu aduce mereu succese. Aproape de final, în minutul 78, Răuţă a trimis în poarta lui Hotoboc, 2-3, şi-i forţează, practic, pe craioveni să-şi ia adio de la cele 3 puncte.

Din păcate pentru trupa lui Mititelu, şi play-off-ul pare o himeră în acest moment, mai ales pe fondul gravelor probleme financiare ale patronului.

FC U Craiova - CS Mioveni 2-3 (1-1)
Au marcat: C. Bălan (1), D. Stoica (65 - pen) / Năstăsie (21 - pen), Mazilu (62), Răuţă (79)

FC U: Hotoboc - Goge, D. Bălaşa, D. Stoica, Buşu - Sg. Popescu (Frăsineanu, 59), Mîrzeanu, Săceanu, V. Gheorghe (Roman, 71) - C. Bălan, Fl. Şerban. Antrenor: Dragoş Bon

CS: O. Popescu - Cotigă, M. Olteanu, Negoiţă, C. Stan - Galan (Mazilu, 58), Răuţă, Biceanu (Stoica, 77), Ayza - Năstăsie - D. Ene (Vintilă, 77). Antrenor: Marius Stoica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.