CM 2014

Israel în locul Rusiei?! » Sbornaia ar putea fi exclusă de la CM 2014 după ce Vladimir Putin a anexat peninsula Crimeea

Israelul ar putea participa la CM pentru prima oară din 1970, deși Refaelov, numărul 9, n-a mișcat în preliminarii în fața rusului Kozlov

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Eli Guttman a terminat pe locul 3 în grupa de calificare, fiind învinsă de ruşi în ambele întîlniri directe: 0-4 şi 1-3.

Reprezentativa Rusiei ar putea avea soarta Iugoslaviei la Euro 1992. Să vadă Mondialul 2014 la televizor, deşi s-a calificat pentru turneul final pe teren!

Cotidianul spaniol AS a aflat că e foarte posibil ca FIFA să înlocuiască Sbornaia cu Israelul, dacă Vladimir Putin va fi sancţionat de ONU pentru anexarea Crimeii.

Echipa pregătită de Eli Guttman a terminat pe locul 3 în grupa F de calificare, cu 14 puncte, în spatele liderului Rusia (22p) şi al Portugaliei (21p). Iar meciurile directe cu ex-sovieticii le-a pierdut la scor: 0-4 şi 1-3.

Dar în noua situaţie creată nu mai contează. La Euro '92, plavii au plătit pentru războiul din Bosnia şi Danemarca, înlocuitoarea, a cules laurii.

Afară cu Gazprom!
În acelaşi timp, susţine AS, Uniunea Europeană face presiuni asupra UEFA pentru a rupe contractul cu Gazprom. Inclusiv clubul Schalke, sponsorizat de acelaşi concern rus, a fost avertizat să se reorienteze spre un alt partener.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.