Liga 2

Triplă fractură craniană! » Accidentare horror la un meci din Liga B: Adrian Zaluschi a ajuns la spital

Zaluschi a ieșit de pe teren sprijinit de oamenii din staff-ul medical al arădenilor

Articol de Radu Romanescu, Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul oaspeţilor a primit un genunchi în cap de la adversarul Olimpiu Bucur şi a fost operat ieri dimineaţă: i-a fost îndepărtat un hematom, medicii i-au montat o plăcuţă de titan.

Un meci încins de "B", Gloria Bistriţa - UTA 1-3, s-a încheiat cu o accidentare gravă pentru Adrian Zaluschi, mijlocaş la oaspeţi. Fotbalistul a primit un genunchi în cap de la Olimpiu Bucur în minutul 78, a fost transportat la spitalul din Bistriţa şi apoi mutat de urgenţă la Cluj-Napoca.

Suferise o triplă fractură craniană şi un hematom subdural, adunare de sînge la nivelul meningelui.

I-au montat placă de titan!
A fost operat ieri dimineaţă, în jurul orei 6, iar medicii i-au îndepărtat cu succes cheagul şi i-au montat o placă de titan. Antrenorul său, Adrian Falub, a rămas în oraşul natal pentru a-i fi alături. "Medicii m-au asigurat că totul este în regulă, iar băiatul îşi va reveni", a spus acesta.

Chetă de la fani
Suporterii UTA s-au hotărît să îl ajute pe fotbalist. "Ar trebui să facem o chetă pentru săracul băiat, să îl ajutăm cu medicamente şi cu nişte bani familia care sigur trece prin clipe groaznice acum. Fii tare, Zaluschi!", a spus Dan Proca, liderul Suporter Club UTA.

"Mai bine nu cîştigam la Bistriţa, iar Zaluschi să fie sănătos, în autocar, alături de colegi" (Adrian Falub, antrenor UTA)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.