Handbal

Dramatic! Sporta Hlohovec - HCM Constanţa 25-27 Cupa EHF » Pas uriaş spre calificarea în "sferturi"

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday, 22 March 2014

Constanţa a fost condusă toată prima repriză, chiar şi la 5 goluri diferenţă, dar a remontat în partea a doua. Campioana României face un pas uriaş spre calificarea în "sferturi"


HCM Constanţa a cîştigat cu mari emoţii meciul susţinut aseară, în Slovacia, în faţa celor de la Sporta Hlohovec. Fără nici un punct în clasament, gazdele au început excelent şi au condus cu 6-1 şi 7-2 în minutul 14! Nimic nu le-a mers parcă în atac constănţenilor, care au găsit greu calea spre poarta apărată de Olejar. HCM s-a apropiat pe finalul primelor 30 de minute la 2 goluri, dar mai mult nu s-a putut. După 15-12 la pauză şi 16-13 în minutul 35, a început însă revirimentul.

Şase goluri consecutiv

Constanţa nu a mai primit gol 11 minute şi a marcat în schimb de şase ori consecutiv. A preluat conducerea, 19-16 şi nu a mai cedat-o pînă la final. Au fost emoţii însă în ultimele secunde de joc dup ce Sporta Hlohovec a refăcut de la 21-24 la 23-24. S-a terminat 27-25 pentru Constanţa, dar ultimul gol a fost marcat în ultimele secunde! Constanţa are acum şanse mari pentru a ajunge în "sferturi", avînd nevoie de victorie în ultima etapă, pe 30 martie, pe teren propriu, contra francezilor de la Chambery.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.