Handbal

Gheorghe Tadici s-a supărat pe Cristina Neagu: "Ştiam că e la recuperare!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Gheorghe Tadici a rămas surprins cînd a aflat că Neagu a venit în ţară. "Buducnost a cerut federaţiei să rămînă la recuperare", a spus antrenorul.

Cristina Neagu este singura jucătoare română angrenată în semifinalele Ligii Campionilor, la feminin. Buducnost Podgorica, echipa la care evoluează interul stînga al "naţionalei", e calificată în Final 4-ul Ligii, care va avea loc pe 3-4 mai, la Budapesta.

În aceste condiţii, campioana Muntenegrului a trimis o hîrtie la federaţia română prin care cere ca Neagu să fie învoită de la acţiunea echipei naţionale, pentru a rămîne la recuperare, la Podgorica.

"Narcisa Lecuşanu, vicepreşedinta federaţiei, mi-a transmis acest lucru, iar eu am fost de acord. E normal să rămînă la echipă, să se pregătească, au şanse să cîştige Liga", a declarat Tadici.

Numai că românca a venit în ţară în acelaşi timp în care coechipierele s-au prezentat la Baia Mare, la reunirea lotului. Neagu a declarat că va merge să se pregătească de mîine cu CSM Bucureşti, în condiţiile în care fosta sa antrenoare de la Oltchim, Mette Klit, îi va permite. "Nu e normal ce face. O să am o discuţie cu ea", a adăugat selecţionerul.

Victorie cu tineretul
"Naţionala" României, care se pregăteşte la Baia Mare, în aşteptarea meciurilor amicale cu Germania, din 28 şi 29 martie, a întîlnit ieri reprezentativa de tineret a ţării noastre, de care a trecut cu 38-27 (18-14). Azi, la Zalău, va avea loc meciul al doilea.

Selecţionerul Gheorghe Tadici are mari probleme de efectiv, după ce Buceschi s-a accidentat, iar Brădeanu a părăsit lotul din cauza unor probleme familiale. În locul lor a fost chemată, de la HCM Baia Mare, Laura Oltean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.