Liga 2

Patronii Rapidului, atacaţi dur pentru vînzarea clubului către Viorel Moldovan: "Nu v-ar fi ruşine?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 martie 2014

Viorel Moldovan şi-a asumat să salveze Rapidul şi a anunţat că va deveni noul patron al clubului din Giuleşti.

Suma vehiculată pentru cumpărarea clubului este de 500.000 de euro, bani pe care îi vor încasa Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu.

Cei doi din fruntea Rapidului sînt atacaţi dur de Dumitru Dragomir. Fostul şef al Ligii îi critică pe Zamfir şi Cristescu, într-un articol scris pe site-ul oracoluldelabalcesti.ro:

"După plecarea lui Copos, Rapid a deraiat, şi-a pierdut identitatea şi se mişcă doar pe lîngă şine. Este un club al nimănui! Cei care credeau că îl păcălesc pe Copos au luat plasă, s-au pricopsit cu datoriile lăsate de George. Aceşti doi domni, care nu sînt nicidecum patronii clubului, iubesc echipa dar nu o pot ajuta. Nu au nici forţa financiară şi nici cunoştinţele necesare pentru a îndrepta lucrurile. Rapid a ajuns astăzi să fie jignit, pentru că asta înseamnă cînd clubul este cumpărat cu 500.000 de euro!

Nu v-ar fi ruşine, uitaţi că Rapid este o stare de spirit, face parte din istoria României, nu doar a Capitalei! Acum, la greu, nu vrea nimeni să ajute. Nici politicul, nici Primăria, nici oamenii de afaceri, aceştia fiind speriaţi de procurori. Rapidul trebuie să revină ce a fost, dar asta numai cu ajutorul politicului şi al celor din administraţie. Pe viitor, promit să ofer nişte repere pentru cei care vor să salveze acest club".

Citeşte AICI articolul complet

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.