Liga 1

Laurenţiu Reghecampf a explicat schimbarea din minutul 30: "Cu Nicuşor Stanciu nu ajungeam la poartă"

+1 Foto
Laurenţiu Reghecampf este la un pas să bifeze al doilea său titlu de campion din postura de antrenor

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce l-a scos pe Nicuşor Stanciu după nici 30 de minute de joc şi a acuzat dur starea gazonului.

- Domnule Reghecampf, aţi avut emoţii cînd v-aţi văzut condus?
- A fost un meci greu, ne aşteptam la acest lucru, mai ales că ştiam că terenul nu va fi bun. Ne-a trebuit mult timp să putem controla mingea, multe atingeri în plus. Terenul a fost execrabil! Nu a fost deloc uşor, mă bucur că am reuşit să revenim de la 1-0 pentru ei.

- De ce l-aţi înlocuit pe Stanciu?
- Am făcut acea schimbare pentru că nu puteam să ajungem la poartă. În locul lui, am preferat un fotbalist mai puternic. Nu e nici o problemă, Nicuşor a înţeles situaţia. Sînt sigur că data viitoare cînd va juca o va face mult mai bine.

- Keşeru a ajuns la trei goluri, vă e din ce în ce mai greu să-l ţineţi rezervă.
- Eu mă bucur pentru el enorm. Am avut încredere în el chiar şi atunci cînd era criticat. E serios şi îşi face datoria mereu cînd apelez la el.

- Faza de la golul reuşit de Varela e lucrată la antrenamente?
- Avem trei jucători înalţi şi e normal să mizăm pe ei la fazele fixe. Exersăm mult şi mă bucură să văd că punem în practică ceea ce lucrăm la antrenamente.

"Am avut o partidă destul de grea. Eu cred că doar noi ne mai putem opri din drumul spre titlu. Dacă sîntem atenţi, n-avem cum să nu fim campioni" (Lucian Sînmărtean, mijlocaş Steaua)

"S-ar putea să fiu subiectiv, dar cred că meritam un rezultat de egalitate, îl puteam obţine. Pierdem aiurea puncte, le cedăm prea uşor. Steaua e cea mai puternică, fără îndoială, însă noi puteam furniza o surpriză" (Cătălin Anghel, antrenor Săgeata)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.