Liga 2

UPDATE Adrian Zamfir şi Viorel Moldovan s-au înţeles » Actele pentru vînzarea Rapidului se semnează miercuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 martie 2014

UPDATE 19:10 După cîteva ore bune de discuţii, Adrian Zamfir s-a înţeles cu Viorel Moldovan pentru vînzarea clubului. Avocaţii celor doi urmează să alcătuiască actele mîine şi, dacă totul va fi în regulă, miercuri se va oficializa tranzacţia.

***

Rapid poate avea alţi finanţatori începînd din această după-amiază!

Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu discută chiar în aceste momente vînzarea clubului, alături de administratorul Cristina Andronache şi Viorel Moldovan. Sînt prezenţi şi mai mulţi avocaţi care ar putea intermedia afacerea.

Tehnicianul Rapidului a avut deja mai multe intenţii de a cumpăra clubul alături de un grup de investitori, iar totul se poate decide înainte de 28 martie, dată la care se decide falimentul grupării la Tribunalul Bucureşti. La sfîrşitul săptămînii se decide dacă este aprobat sau nu planul de reorganizare al Rapidului.

Cu această ocazie, Moldovan a avut şi un mesaj către colaboratorii săi, conform Digisport: "Potenţialul acestui brand e unul imens. Poate fi o afacere pe termen lung şi odată ce am reuşit să atrag lîngă mine oameni potenţi financiar, cu principii solide de viaţă şi bussines, nu am de ce să mai ezit.

E top-secret cine va veni. Nimeni nu va afla pînă nu se va face.

Tot ce pot să spun e că de la clubul ăsta nimeni nu va mai fura un leu, că vom construi ceva solid şi pe termen lung şi că vom reveni acolo unde am fost şi chiar şi mai departe. Dacă se face, Rapidul va fi mai puternic ca oricînd!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.