Liga 1

Obiectiv principal: Cupa! » Florin Marin mai are însă o ţintă: "Eu încă mai cred în titlu!"

Florin Marin, secundul Cristi Petre și preparatorul Spatafora încasează un salariu lunar total de 17.000 de euro

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Florin Marin a dezvăluit doleanţele lui Ioan Niculae pentru acest final de sezon.

Noul tehnician al giurgiuvenilor a mărturisit că patronul clubului a fost destul de exigent în pretenţiile pentru sezonul în curs şi că i-a cerut expres cîştigarea Cupei României, dar nu şi-a luat gîndul nici de la campionat.

"Obiectivele sînt cîştigarea Cupei şi locurile 1-2. Le-am acceptat şi sînt de acord cu aducerea Cupei la Giurgiu, e un obiectiv realizabil. Cunosc potenţialul echipei, îi ştiu şi pe jucători şi de aceea am acceptat propunerea domnului Niculae. Sînt fotbalişti de o mare calitate mare şi putem să realizăm tot ce ne-am propus pe acest final de sezon", a declarat Marin.

"Flocea" a mărturisit că se află într-o relaţie foarte bună cu Isăilă: "M-am sfătuit cu el, e un antrenor foarte bun şi a obţinut rezultate meritorii cu Astra. O să îi mai cer părerea pentru că se cunoaşte foarte bine cu jucătorii".

1 an şi jumătate e duratat contractului lui Florin Marin contract cu Astra

"Eu încă mai cred în titlu! Mai sînt 10 etape de disputat şi se pot întîmpla multe. Important e ca şi jucătorii să creadă, să aibă mentalitate de învingători" (Florin Marin, antrenor Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.